Fényespuszta    Szállás    Erdei Wellness    Programok    Galéria    Árak/Akciók    Kapcsolat

                   
                   
 

Erdei Wellness
Valódi Feltöltődés Erdei Környezetben...
 

Finn Dézsafürdő
A kültéri, fűthető dézsában Vendégeink a fürdőzés örömét élvezhetik. Télen a ropogó tűz mellett, nyáron a csillagos égbolt alatt kellemes és romantikus élményt jelent a dézsafürdőben relaxálni - használata emellett méregtelenítő és immunerősítő hatással bír. Fából készült fatüzeléses kályhával ellátott fürdődézsánk akár 6-8 fő részére is kiváló élményt nyújt.

Finn Szauna
Hagyományos finn szaunánk fatüzeléses szaunakályhával üzemel. A szaunázás kellemes időtöltés, pihenés, és az egészség megőrzésében is  a segítségünkre van. Kiváló méregtelenítő, immunerősítő hatása vitathatatlan.  70-90 fok között a legideálisabb a szauna hőmérséklete,  az izzadás intenzitása a kövek locsolásával szabályozható. A finn szaunában 5-15 perc eltöltése után gondoskodni kell  testünk hűtéséről, melyet egy kellemes hűvös zuhannyal érhetünk el. Kis pihenés után érdemes akár 2-3 alkalommal megismételni.

Infraszauna
Az infrakabinban az infravörös sugárzástól izzadunk, amelynek hatása a bőr alsó rétegeibe is eljut. Az infraszauna is kiváló méregtelenítő, immun-, szív- és keringés erősítő hatású, akárcsak a hagyományos szauna, de sokkal kíméletesebb annál, már 50-60 fokon elérhető az izzadás, hiszen az infrakabin esetében jobbára a test melegszik fel, míg a levegő csak kis mértékben. Ezért az infraszaunában 30-60 perc is eltölthető, nem feltétlen kell pihenőt tartani. 


 

 
                   
 

3242 Parádsasvár, Fényespuszta      +36-20-949-0173      +36-30-526-3665      fenyespuszta@t-online.hu